avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penala

Pe 22 martie in tren ma sa furat portofelul si telefonul,am facut o plângere,incluzand si imeiul telefonului precum si numarul de telefon al u ui martor,la poliție,hoțul a fost identificat pe camerele din gara plus ca a fost văzut f bine si de un martor.de la poliție mi sa spus ca datorita ordonanței de urgență lucrurile se misca mai greu.cum as putea sa aflu daca cazul este instrumentat sau ce procuror se ocupa de caz sau daca telefonul a fost pus un urmărire?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 14:56, 9 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati sa va comunice stadiul up.
Ar fi trebuit să primesc un nr de dosar?
Credeti ca ar fi bine sa imi angajez un avocat?

Editat de moderator- motiv:- nu este necesar sa citati mesajul anterior.

Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati o cerere catre sectia de politie unde ati depus plangerea penala cuprinzand toate datele Dvs de identificare, precum si noul numar de telefon (daca aveti un nou numar) ca sa va comunice numarul de dosar penal, precum si stadiul urmaririi penale. In situatia de fata, petitiile se pot trimite si online.
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2020
Carmen Matei, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal trecut in evidenta pasiva henton henton Buna ziua, cum nu am primit nici o noutate legata de plangerea mea penala, am depus o cerere pentru studierea dosarului, astazi am primit raspunsul, mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Plângere la poliție aselajusto aselajusto Buna ziua in data de 30 martie mi a fost furat portofelul cu acte ,bani ,etc am făcut sesizare la poliție am avut martori,camere de supraveghere etc nu știu ... (vezi toată discuția)
Furt de animale cenan eniko cenan eniko buna ziua,am o ntrebare ,ni sa furat 2capre din turma,stim cine le-a furat,dar avem o problema,,,hotii is prieteni foarte buni cu politisti din comuna,noi ... (vezi toată discuția)