avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante asociatie

Cum se procedează dacă până la acesta dată cheltuielile din condominiu au fost calculate/persoană și nu pe cota parte indiviza(prima luna pt care s-a calculat după CPI fiind luna martie 2018)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:03, 12 Aprilie 2018
Asociatia de proprietari nu are cenzor care sa fi constatat eroarea ?
Ati precizat ca asociatia de proprietari pana la aceasta data
Informatia esentiala este de cand au fost calculate eronat cheltuielile?
Persoana care a calculat cotele de intretinere este persoana care detine atestat profesional?
Trebuie atent analizat de cand au fost calculate cotele de contributie in mod eronat
Normal ,prin decizia comitetului executiv se poate dispune recalcularea cotelor de contributie pe CPI si pe persoana si sa se realizeze lista de intretinere rectificatoare
Daca eroarea dainuie de mai multi ani este problema delicata,care implica responsabilitatea administartorului de imobil si mai ales a cenzorului
Cum au fost acestia retribuiti in conditiile in care au permis incalcarea dispozitiilor in vigoare?
Suntem noi la conducere asociației, nouă comisie de cenzori a sesizat neregula, am corectat începând cu luna feb. Problema este ca suntem nevoiți să mergem în instanță pt recuperarea restantelor și doresc să știu ce am de făcut!
Despre ce diferente este vorba?
De ce doriti recuperarea restantelor in instanta,in conditiile in care puteti incerca solutionarea amiabila?
Impotriva cui intentionati sa promovati actiune in instanta avand drept obiect recuperare restante ?
Nu dorim sa ajungem in instanta dar restantierii refuză pe diferite motive sa plătească sumele din condomeniu de mai bine de 4 ani pe motiv că nu fac parte din Asociatie!(amenință asociația cu presa și chiar poliția că li s-ar încălca niște drepturi!)
Cei care nu fac parte din Asociatie au aceleasi obligatii ca ceilalti si mai putine drepturi.Adica nu au dreptul de a vota in Adunarile Generale,de a fi alesi in functii.....Asa ca pot ameninta cat vor...

Alte discuții în legătură

Destituire presedinte asociatie silviu1975 silviu1975 Buna ziua, In urma reabilitarii termice, sunt 4 proprietari (din 18) care au refuzat plata revenita lor (conform cota parte indiviza) deoarece \\"ei sunt la ... (vezi toată discuția)
Plata inlocuire lift camil123 camil123 Buna ziua, sunt presedintele asociatiei intr un bloc de locatari si in urma intrunirii sedintei de bloc anul trecut am stabilit sa inlocuim liftul si fiecare ... (vezi toată discuția)
Abuz al asociatiei de proprietari dianatoma dianatoma Buna ziua, am in proprietate un imobil de 2 camere din 2012, dobandit prin mostenire de la parinti, si ulterior despagubind pe cei 2 frati. din noiembrie 2011 ... (vezi toată discuția)