avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa procedez
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa procedez

Daca firma la care lucrez a intrat in faliment ce pot face sa imi recuperez salariile neplătite
Cel mai recent răspuns: Cosmin Sighiartau , Consilier juridic 09:55, 12 Aprilie 2018
Luati legatura cu administratorul judiciar si informati va care este stadiul procedurii de insolventa.
Au zis sa merg azi sa ma inscriu precum ca nu mai am serviciu.si bani datorati o sa ai primesc cam in 4 sau 6 saptamani.esre adevarat?
Si nu mai am nici unde sta.patronul la care am lucrat ne 'asigura cazare' deasupra restaurantului la care lucram
In procedura insolventei creantele salariale se inscriu in Tabelul de creante fara a mai fi necesara depunerea unei Cereri de inscriere in Tabel. Luati legatura cu administratorul judiciar, urmariti stadiul procedurii, partciipati la Adunarile creditorilor fiind astfel informat cu privire la modalitatea si termenul de restituire a acestor creante in functie de masa credala a societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in faliment, lipsa plata datorii la stat cosmintby cosmintby O societate (SRL) nu a platit pe 6 ani datoriile angajatilor la stat, nu a acordat concedii de odihna in tot acest timp, iar acum a intrat in faliment, ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale carmenliv carmenliv In cazul in care o societate a intrat in faliment iar salariatii nu au au primit drepturile salariale,..., Cine achita salariile?..din ce fonduri? Salariatii ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)