avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

Cum poate un copil sub 18 ani, care este in custodia mamei, sa iasa din tara intr-o excursie ca turist, fara mama si fara a solicita acordul tatalui? Este posibil sa fie in custodia unui alt adult care participa la excursie? Se incheie un document notarial? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kmy28 , utilizator 12:10, 13 Aprilie 2018
Multumesc mult! Cred ca va merge mama copilului in excursie, ca sa nu ne mai complicam....eu as fi fost persoana cu custodia temporara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna mirelushk23 mirelushk23 Am si eu o intrebare : sunt divortat de sotia mea de aproape un an de zile si avem un copil in varsta de trei ani.Ea vrea sa plece cu copilul in Italia, dar eu ... (vezi toată discuția)
Avocat Ionela90mihai Ionela90mihai Buna seara!Eu si fostul sot suntem divortati de doi ani dar avem custodie comuna.As vrea sa plec la anul cu copilul intr-o vacanta in afara tarii,dar ... (vezi toată discuția)
Pașaport pentru minor petrescufelicia petrescufelicia Fiul meu are 13 ani și in cadrul școlii s-a organizat o excursie laViena in 30.11.2017. Eu sunt divorțată iar copilul locuiește cu mine însă custodia ... (vezi toată discuția)