avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere online

Buna seara!Doresc sa deschid un mic magazin online si inainte de a incepe vreau sa stiu ce implica din punct de vedere legal.Ce as avea nevoie pentru al deschide si pentru a funationa in mod legal?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anna94 , utilizator 12:56, 13 Aprilie 2018
Va rog sa cititi informatile de la adresa urmatoare care va vor ajuta la inceput pentru infiitarea unui srl la registrul comertului. www.avocatnet.ro/articol_440...
Va putei orienta referitor la ce acte va trebuiesc pentru infiintarea srl la [ link extern ]
Apoi dupa ce veti avea infiintat srl-ul la registrul comertului si la finante, veti putea semna contractul pe firma cu furnizorul de servicii pentru folosirea platformei.
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin. Matiescu Ionut Matiescu Ionut Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin mixt in mediul rural, am achizitionat de curand un teren intravilan pe care intentionez sa ridic o constructie din ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreyene Andreyene Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)