avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... firma curatenie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

firma curatenie

De la autoritatiile locale,cota parte indiviza pentru firma de curatenie este suprafata utila x cost mp x persoanele care locuiesc in apartament.Unde ma pot adresa mai departe?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:43, 13 Aprilie 2018
Care este motivul pentru care intentionati incheierea de contract orin interpus primarie?
Incheiati contract direct cu orice persoana juridica autorizata in domeniul curateniei
Curatenia la bloc se distribuie in functie de cota indiviza a fiecarui apartament.
Pe nr. de persoane se distribuie , colectarea deseurilor menajere.
Eu cred ca este vorba despre contractul de salubrizare (gunoi menajer).
Dom' Soorin nu ne spune din ce localitate este, poate nici nu conteaza, insa intuiesc ca firma de salubritate este o firma a primariei.
La noi la Iasi, este o singura firma care face aceste servicii, iar contractele sunt:
- individuale si tin cont de nr. de persoane din apartament: factura se intocmeste pentru fiecare proprietar si umbla angajatii firmei de nebuni prin blocuri sa incaseze prestatia;
- colective si tin cont de nr. de persoane pe care le declara administratorul, contractul este intocmit cu as. prop. si lunar achitam cam 1000 - 1200 lei, ceea ce este un avantaj enorm pentru firma, ba asociatia mai trebuie sa achite si comisionul bancii...
In nicio situatie nu este amestecata SU in toata povestea. Gunoiul menajer este produs de persoana, nu de SU.

Sorine, explica mai bine ce vrei sa afli, poate ne copii textul informativ cu privire la ceea ce trebuie sa declarati. Nu cumva va cere si nr. de la bocanci, ca este stiut, cei cu nr. mai mari de 45, "produc" de doua ori mai mult gunoi menajer decat un bebelus de 2 ani. Hai sa ne amuzam un pic de autoritatile locale din orasul vostru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea claltuielilor cu salariile abeona abeona toate cheltuielile cu salariile se repartizeaza pe cota indiviza? nu se mai repartizeaza nimic pe persoana? multumesc pentru raspuns (vezi toată discuția)
Firma curatenie bloc soorin soorin Citez din procesul verbal \"Propietari de ap au fost convocati in sedinta pentru stabilirea modului de plata al firmei decuratenie.Majoritatea a decis ca ... (vezi toată discuția)
Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)