avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatie crestere copil

Daca voi naste in luna noiembrie 2018, pot sa imi fac angajare cu luna octombrie 2017 pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 14 Aprilie 2018
Puteti face asa ceva, insa este putin cam riscant d.p.d.v. al sanctionarii contravnetionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil Mmariaaa Mmariaaa Bună ziua. Sunt o viitoare mămică și ma interesează sa aflu dacă în luna iulie când o sa nasc voi putea sa ies în concediu de creștere copil. Am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Luciana1308 Luciana1308 Daca sotul este angajat din iulie 2017, cu intreruperi in 2018 ( aprilie-iunie) si 2019 ( aprilie-iunie) , iar eu voi da nastere unui copil in octombrie 2019, ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)