avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Bună ziua. Sunt o viitoare mămică și ma interesează sa aflu dacă în luna iulie când o sa nasc voi putea sa ies în concediu de creștere copil. Am lucrat din noiembrie 2017 pana în iunie 2018 apoi în lunile iulie și august 2018 am avut concediu fără plata. În lunile septembrie și octombrie nu am mai lucrat, însă m-am angajat în luna noiembrie 2018. După calculele mele pana în luna în care voi naște voi avea 12 luni de munca, însă cu pauza de 2 luni și cu 2 luni concediu fără plata. Voi putea lua indemnizația de creștere copil chiar dacă am aceste pauze? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mmariaaa , utilizator 17:26, 7 Decembrie 2018
Beneficiati daca ati acumulat 12 luni lucrate* in perioada August 2017-iulie 2019, chiar daca lunile sunt cumulate sau nu, la un angajator sau mai multi.
Trebuie sa detineti adeverintele de la fiecare loc de munca in parte cu perioada lucrata....
Veti putea lua indemnizația de creștere copil chiar dacă aveti aceste pauze.
Va mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizație? Lauraalbert Lauraalbert Bună ziua. Pot lua indemnizația pentru creșterea copilului daca am urmatoarea situație?? Anul acesta am lucrat din luna februarie până la jumătatea lui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mihaa98 Mihaa98 Buna ziua! Daca eu sunt insarcinata si ar trebui sa nasc in luna august 2019 si sunt angajata la locul actual de munca de la inceputul lui noiembrie, am ... (vezi toată discuția)