avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proces pierdut, jumătate din amendă
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proces pierdut, jumătate din amendă

Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire. În cazuș pierderii unui proces în care s-a contestat o amendă de circulație și acesta a fost pierdut, mai am dreptul de a plăti în 48 de ore amenda la jumătate? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: BiancaM29 , utilizator 18:21, 13 Aprilie 2018
Nu, trebuia sa achitati amenda in cuantum de 1/2 in cele 48 de ore si apoi sa va judecati pentru a recupera banii.
Nu mai beneficiati de posibilitatea de a achita jumatate din cuantumul amenzii.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste amenda in urmatorul caz ? glo glo am contestat procesul verbal prin care am fost amendat cu o amenda . aveam posibilitatea sa achit jumatate in termen de 48 ore. dak l-am contestat in ... (vezi toată discuția)
Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o amenda de circulatie rutiera, pe care am contestat-o in termenul legal. M-am judecat cu Politia ... (vezi toată discuția)
Nelămurire BiancaM29 BiancaM29 Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire. În cazul pierderii unui proces în care s-a contestat o amendă de circulație, mai am dreptul de a plăti în 48 ... (vezi toată discuția)