Am cumparat un apartament in oras cu ipoteca ,in care i-am adus pe parinti de la tara ,deoarece erau batrani si bolnavi si nu mai puteau locui la tara.Din pacate recent au decedat amandoi....
Acum o cunostiinta ma roaga sa o las sa stea in apartament si sa o iau in spatiu si sa-i fac buletin de oras caci altfel isi pierde locul de munca neavand domiciliul stabil in oras unde are actualul loc de munca...
Eu doresc sa o ajut ,dar problema este cu ANAF-ul....
Cum sa procedez legal sa nu intru in belea ....stiti proverbul cu facerea de bine....
Problema e ca in contractul incheiat cu banca eu nu pot inchiria imobilul ,ceea ce nici nu vreau,cunostinta in cauza care ma roaga sa o iau in spatiu o sa plateasca doar utilitatile...
Vreau sa stiu ce pot face legal sa nu intru in belea ...
Dati o declaratie in fata unui notar public cum ca sunteti de acord sa o primiti in spatiul locativ / sa isi stabileasca adresa de domiciliu in imobilul detinut de dvs. Nu va intreaba nimeni de la politie nimic de contract de inchiriere.
C i la chiriasi
DaviAndrei
Buna ziua, am un apartament inchiriat de 2 luni, la 4 tineri , care sunt cetateni Moldoveni. Ei ma roaga daca pot sa le fac buletin de Romania. Sincer am o ... (vezi toată discuția)