avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Luare in spatiu
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Luare in spatiu

Am cumparat un apartament in oras cu ipoteca ,in care i-am adus pe parinti de la tara ,deoarece erau batrani si bolnavi si nu mai puteau locui la tara.Din pacate recent au decedat amandoi....
Acum o cunostiinta ma roaga sa o las sa stea in apartament si sa o iau in spatiu si sa-i fac buletin de oras caci altfel isi pierde locul de munca neavand domiciliul stabil in oras unde are actualul loc de munca...
Eu doresc sa o ajut ,dar problema este cu ANAF-ul....
Cum sa procedez legal sa nu intru in belea ....stiti proverbul cu facerea de bine....
Problema e ca in contractul incheiat cu banca eu nu pot inchiria imobilul ,ceea ce nici nu vreau,cunostinta in cauza care ma roaga sa o iau in spatiu o sa plateasca doar utilitatile...
Vreau sa stiu ce pot face legal sa nu intru in belea ...
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 20:41, 14 Aprilie 2018
Dati o declaratie in fata unui notar public cum ca sunteti de acord sa o primiti in spatiul locativ / sa isi stabileasca adresa de domiciliu in imobilul detinut de dvs. Nu va intreaba nimeni de la politie nimic de contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C i la chiriasi DaviAndrei DaviAndrei Buna ziua, am un apartament inchiriat de 2 luni, la 4 tineri , care sunt cetateni Moldoveni. Ei ma roaga daca pot sa le fac buletin de Romania. Sincer am o ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat danielandrei danielandrei In cazul unui apartament ipotecat pt care banca si-a dat acordul de inchiriere a acestuia, dar precizeaza ca \\"imobilul va fi folosit potrivit destinatiei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)