Buna ziua, am mai intrebat odata, acuma aproape un an, nu am primit nici un raspuns. dar sunt in cateva grupuri pe facebook unde se desfasoara un fel de tombola, de ex, se vinde un produs la 100 lei , participa 10 oameni cu 10 lei fiecare si 1 din ei il castiga. Pana la urma asta e joc de noroc, si mai grav ca pot sa participe si minori. Le-am atras atentia la admini ca nu e legal cea ce fac, legea in Romania nu permite jocurile de noroc mai ales fara licenta, si mi-au raspuns ca atata timp cat e un grup privat, e perfect legal.
ok, prima chestie eu m-am saturat de ei, vreau sa ii dau in gât, sa dispara specimenele astea de pe facebook ce au castiguri de pe pielea fraierilor.
2. Daca e tot asa de legal, ce ma opreste pe mine sa imi deschid acasa o sala cu pacaele / poker cum e in filmul molly„s game, pana la urma e totul privat.
Nu stiu cum e in Romania, dar in Olanda daca jocul de noroc nu depaseste o anumita suma totala pe an, nu este ilegal (chiar si in lipsa autorizatiei pentru jocuri de noroc). De ex. bingo la azilul de batrani.