avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tombola joc de noroc sau nu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tombola joc de noroc sau nu

Buna ziua,

Daca vand niste produse si pe langa produs consumatorul mai primeste si un cod care il inregistreaza la o tombola. Dupa expirarea perioadei de concurs se extrage un cod castigator. Aceasta tombola este considerata ca si joc de noroc?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:24, 2 Martie 2020
Nu cunosc concret. In alte tari daca in total castigurile sunt sub n Euro/an, nu sunt considerate jocuri de noroc. De ex. Bingo pentru batrani nu e considerat joc de noroc pentru ca premiile sunt foarte mici.
Ultima modificare: Luni, 2 Martie 2020
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma de concursuri online AlexandruDBv AlexandruDBv Buna seara, As fi interesat de niste sfaturi in legătură cu pasii de urmat pentru deschiderea unei firme de organizare de concursuri desfășurate ... (vezi toată discuția)
Profit in urma unei tombole Andreilp Andreilp Presupunand ca se infiinteaza o tombola cu scopul vinderii unui produs anume. Nu s-a putut vinde prin alte mijloace si se apeleaza la oferirea produsului spre ... (vezi toată discuția)
Jocuri de noroc - legale sau ilegale ? careva careva Buna ziua, am mai intrebat odata, acuma aproape un an, nu am primit nici un raspuns. dar sunt in cateva grupuri pe facebook unde se desfasoara un fel de ... (vezi toată discuția)