avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Reducere 50% produse, incaltaminte, la o Intreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Reducere 50% produse, incaltaminte, la o Intreprindere Individuala

Am cateva produse care de cateva luni nu se vand. Pot sa le reduc? In lege scrie ca produsele care intr-o perioada de 3 luni nu au fost vandute se pot reduce sub pretul de achizitie. Eu nu doresc sa le reduc sub pretul de achizitie, doar cu 50%. Cum procedez? E corect daca intocmesc proces verbal de modificare pret la aceste produse si apoi scad valoarea redusa din Raportul de gestiune? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:59, 14 Aprilie 2018
Da, este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare reduceri de pret cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua,am un magazin de vanzare cu amanuntul.Doresc sa fac reduceri de pret la anumite articole.Am inteles ca trebuie sa vorbesc cu cei de la care am luat ... (vezi toată discuția)
Scadere valoare stoc danyalytus danyalytus Buna ziua, Am o intreprindere individuala in domeniul comert cu amanuntul. Vreau sa fac lichidare de stoc si sa vand marfa la pret redus, mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)
Reducere comerciale leventekovecsi leventekovecsi Buna ziua, am un SRL, care are un magazin de haine second-hand, iar intrebarea ar fii: acuma o luna am receptionat marfa sa zicem la 10 ron, iar doresc se le ... (vezi toată discuția)