avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mașină înmatriculată în România
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mașină înmatriculată în România

Vreau sa cumpăr o mașină înmatriculată în România. Mașină a fost adusa din Germania printr o firma din Slovacia. Proprietarul roman mi a prezentat copie după un contract fără tva între parcul din Germania și firma din Slovacia, factura în original și tradusa în romana între firma din Slovacia și proprietar România. Mașină este înmatriculată. Ar mai fi vreo problemă în cumpărarea ei?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:11, 14 Aprilie 2018
Daca si vanzatorul va pune la dispozitie toate documentele necesare transferarii dreptului de proprietate asupra vehiculului nu ar trebui sa aveti probleme la inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)