avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoana din Republica Moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoana din Republica Moldova

Buna ziua!

Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : societatea doreste sa angajeze o persoana din Republica Moldova, in functia de sofer camion, am inteles ca viitorul angajat trebuie sa obtina o autorizatie de munca,
- de unde obtine aceasta autorizatie de munca si ce acte sunt necesare ?
- societatea trebuie sa faca vreun demers in acest sens la vreo institutie sau numai viitorul angajat ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 14 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana din republica moldova anymaryh anymaryh Buna ziua! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : societatea doreste sa angajeze o persoana din Republica Moldova, in functia de sofer camion, am ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean moldovean anda.i anda.i Buna ziua , va rog imi puteti spune pasii pentru angajarea unei persoane din republica moldova in conditiile in care nu are decat pasaport romanesc iar la ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)