avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua! Daca un angajat care beneficiaza 2 ani de cazare si mancare (asta pentru ca a fost intr-un centru de plasament pana la 18 ani) se angajeaza si renunta la aceste facilitati ii sunt acordate alte facilitati? (scutiri de impozit sau altele). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:26, 27 Octombrie 2009
Din cate stiu, marea problema este ca la implinirea varstei de 18 ani nu mai puteti beneficia de facilitatile oferite de centrul de plasament. Acesta este un mare dezavantaj.

Daca va angajati legea nu va ofera, din cate stiu eu, nici o facilitate. Veti plati aceleasi contributii si aceleasi impozite ca toti ceilalti. In plus, va trebui sa va gasiti o locuinta cu chirie si sa va intretineti singura.
Va doresc mult succes si sa va pastrati speranta. Meritati un viitor mai bun! Si acum trebe sa il construiti
Am cautat si eu prin legislatie, dar nu am gasit nici o prevedere legala care sa ofere vreo facilitate acestor tineri din centrele de plasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat pentru tineri proveniti din centrele de plasament firemanmihai firemanmihai Stimati utilizatori al acestui site de specialite juridica. Numele meu este Mihai N si sunt aici cu dv in dorinta de ajuta niste tineri proneviti din Centrele ... (vezi toată discuția)
Unic intretinator Atheon Atheon Buna seara,doresc daca se poate sa imi raspunda si mie cineva la urmatorea chestiune: Am 32 de ani,lucrez momentan,in viata de zi cu zi a intervenit o ... (vezi toată discuția)
Ajutor-violenta in familie Veron Veron eu si sotul meu nu ne mai intelegem. m-a agresat fizic de multe ori iar in ultimii ani, verbal. nu am avut curaj sa-i cer divortul si am plecat cu copiii de ... (vezi toată discuția)