avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Procedura prealabila ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Procedura prealabila ordonanta de plata

Buna ziua,

Constituie indeplinita procedura prealabila daca am notificat si pus in intarziere debitorul prin corespondenta electronica (email, unde am atasat notificarea si am facut referire in scris la procedura prealabila prevazuta de art. 1014 ncpc.) ?
Cel mai recent răspuns: razvan225 , utilizator 18:09, 16 Aprilie 2018
Cititi cu atentie dispozitiile art 1014 alin 1 modalitatile prevazute sunt prin executor judecatoresc sau scrisoare recomandata cu continut declarat.Nefiind prevazuta modalitatea aleasa de dvs ,partea adversa poate invoca prin intampinare exceptia inadmisibilitatii art 193 alin 2
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada comunicare somatie de plata beegees beegees Buna ziua Am promovat actiune in instanta in baza art 1013 su CPC - ordonanta de plata - iar instanta mi-a cerut sa fac dovada comunicarii somatiei cf art ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata - lipsa somatie, consecinte MARY081968 MARY081968 Buna ziua, Va rog, daca poate sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: - am depus la Judecatorie o cerere cu privire la recuperarea unui debit, de la ... (vezi toată discuția)
Notificare somatie de plata sarah1985 sarah1985 Buna ziua, firma creditoare a trimis catre debitor o notificare prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, nu prin scrisoare recomandata cu continut ... (vezi toată discuția)