avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce institutie se ocupa cu protectia animalelor ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce institutie se ocupa cu protectia animalelor ?

Buna ziua! Stau la bloc si exact in fata blocului este o firma care are in curte un ciobanesc mioritic al carui latrat imi intra in casa pur si simplu in fiecare dimineata la ora 8, atunci cand il hraneste. Unde pot gasi o adresa de la protectia animalelor sa vina sa-l salte de la firma, mai ales ca il tin intr-o cusca de 3-4mp fara sa il scoata la plimbare si fara sa il strige pe nume, doar ii dau de mancare si atat, In rest e complet abandonat acolo, dovada ca stapanii nu iubesc animalele. Poate protectia animalelor il da cuiva care iubeste animalele .
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
dias23ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:36, 16 Aprilie 2018
Autoritatea nationala pentru protectia animalelor are atributii in domeniu.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Atacat de câinii de la stână în timp ce mergeam cu familia la plimbare în pădurea de lingă localitate iulianghetau iulianghetau azi,29 august, fiitnd zi de sărbătoare , am ieșit cu prietenii de familie dis de dimineață să facem o plimbare în pădurea de lîngă satul unde locuim, ... (vezi toată discuția)