avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod caen se potriveste pentru productia de bricheti
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod caen se potriveste pentru productia de bricheti

Doresc sa infiintez o linie de productie de bricheti. Materia prima folosita pentru fabricarea brichetilor este rumegusul si materiale lignocelulozice. Ce cod caen se potriveste pentru o astfel de activitate (productie) in afara de caen 4799 care face referire la comercializarea lemnelor de foc?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorinctp , utilizator 08:50, 30 Octombrie 2009
Cred ca pentru aceasta activitate corespunde cod CAEN 1629 - fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din pluta , paie si din alte materiale vegetale impletite.
Multumesc pentru raspuns. Codurile CAEN 4799 si 1629 au regim special? Necesita autorizatii speciale?

Nu este nevoie de autorizatii speciale pentru aceste coduri.
Multumesc pentru ajutor.
Codul CAEN 1629 a fost trecut cod principal si secundar codul CAEN 1610.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 2008 Ioana Aurora Ioana Aurora Buna ziua, As dori sa aflu la ce cod caen conform noilor coduri caen 2008 se incadreaza activitatea de productie a peletilor si brichetilor pentru foc - ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)
Ajutor gasire cod caen Sfedu Sfedu Buna ziua, rugamintea mea este sa ma ajutati sa gasesc codul CAEN care se potriveste pentru o activitate de producere si comercializare a unor obiecte ... (vezi toată discuția)