Suntem 2 surori la parinti ( eu cea mare care inca locuiesc in casa parintilor ), m-am ocupat de acestia 25 de ani ( operatii, inmormantari, plati utilitati si banci, impozite casa, hrana si medicamente pentru acestia ).
Tata a decedat in 2016 ( cancer si alte operatii), mama ( ianuarie 2018 ), ( metastaza si alte operatii).
Sora cea mica casatorita, un copil, proprietara pe casa ei. Nu m-a ajutat cu bani in acesti ani, ne-a umilit public in mass media, si in cartier ( pe mine doar pentru a decadea din drepturi).
Am facut sesizari la politie, ultima (26.03.2018) pentru hartuire, si mesaje cu amenintari cu moartea in cutiile postale si cititte in direct la radio.
Am incercat sa ma impac cu sora mea, doar pentru a face succesiunea dupa ambii parinti.
Sora mea vrea sa o ajut (tot eu), sa obtina certificat de mostenitor, dupa care sa ceara impotriva mea Iesirea din indiviziune si decaderea din drepturi.
Intrebare: - SE POATE ASA CEVA, AVAND IN VEDERE, CA EU NU AM PREZENTAT NIMIC IN PUBLIC, M-AM OCUPAT PANA IN CLIPA DECESULUI DE AMBII PARINTII FARA AJUTORUL EI ?
Eu doream doar sa vindem apartamentul parintilor si sa ii dau partea ei, iar ea sa imi dea partea in care arata cheltuiala cu cele 2 inmormantari.
Cel mai recent răspuns:
nicoletaX32 , utilizator
03:31, 17 Aprilie 2018