avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanarea pedepsei si munca in folosul conunitatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanarea pedepsei si munca in folosul conunitatii

Buna seara!
Am si eu o intrebare.
Anul trecut in iunie mi s a retinut permisul pt alcoolemie. Anul acesta in aprilie am avut proces si am primit amanarea pedepsei de 1 an si 2 luni de inchisoare cu 2 ani de supraveghere. In minuta penala erau trecute 30 zile de munca in folosul comunitatii,dar in hotararea definitiva si irevocabila este precizat ca o sa fiu chemata la probatiuni si NU MAI SUNT PRECIZATE DELOC ORELE DE MUNCA IN FOL.COMUNITATII.
Cum e pana la urma?
Cel mai recent răspuns: ContSters467148 , utilizator 16:21, 17 Aprilie 2018
Bună ziua! Din câte înțeleg, este în avantajul dvs. această neconcordanță dintre minută și dispozitivul hotărârii. În executare se pune dispozitivul din hotărâre. Așadar, aveți vreun motiv să o atacați în vreun fel?! Totuși, este de așteptat ca procurorul să riposteze, urmăriți în continuare dosarul!
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
ContSters467148, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat Matei555 Matei555 Salut, mi s a reținut permisul pentru alcoolemie acum 2 ani(alcoolemie mare), mi s a finalizat procesul acum câteva zile (dacă in 10 zile nu se face apel ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan / acord recunoastere vinovatie Cosmin_31 Cosmin_31 Buna ziua. Desi urmaresc forumul de ceva vreme, astazi am hotarat sa cer si eu ajutorul/parerea celor avizati. Pe scurt: in data de 16.02.2014 am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)