avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat constatator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat constatator

Suntem asociatie de proprietari si CEC Bank ne cere sa obtinem de la Registrul Comertului un certificat constatat.or. Care este temeiul legal, avand in vedere ca noi nu facem obiectul Legii 31/1990 ?
Cel mai recent răspuns: IoanAdmin , utilizator 14:12, 17 Aprilie 2018
Reprezentantul legal al asociatiei sa detalieze inspectorului unitatii bancare ca dv ca si asociatie de proprietari fiintati in temeiul disp L nr 230/2007,nu aveti calitate de societate comerciala
Multumesc ynocentta,
Dar nu mi se pare firesc ca o biata asociatie cu 19 membri sa faca consiliere juridica unei ditai banci care e si cu capital romanesc. CEC este din cate stiu bancherul asociatiilor de proprietari si ar trebui sa stie aceste lucruri.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum va trebui să procedăm ca și proprietari, având dovezi ... doris2001 doris2001 Cum va trebui să procedăm ca și proprietari, având dovezi clare că din cei 5 șefi aleși ilegal la conducerea Asociației noastre, DOAR UNUL ESTE ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar catalinasoc catalinasoc O asociatie de locatari?proprietari..poate solicita privilegiu imobiliar asupra unei persoane care nu este membru al asociatiei?Fara hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Cuantum capital social pentru asociatiile de proprietari (cartier case) BontescuValentin BontescuValentin care este valoarea capitalului social, care trebuie depus in contul bancar, pentru infiintarea unei asociatii de proprietari, pentru a ne reprezenta in ... (vezi toată discuția)