avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot incheia 2 contracte de munca pe acelasi post ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot incheia 2 contracte de munca pe acelasi post ?

Buna ziua
Aveam probleme la locul de munca si am vorbit cu angajatorul sa-mi accepte demisia la zi,el a refuzat pe urma i-am spus ca nu mai vin 3 zile,obligandu-l sa-mi desfaca contractul de munca.A trecut o saptamana si nu am fost anuntat in legatura cu nimic.Problema e ca doresc sa ma angajez la o firma concurenta pe acelasi post.Trebuie sa astept decizia de incetare a contractului de munca sau ma pot angaja fara probleme ? Vreau sa mentionez ocupatia este de operator CNC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 17 Aprilie 2018
Va puteti angaja fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot incheia 2 contracte munca pe acelasi post ? Invoker Invoker Buna ziua Aveam probleme la locul de munca si am vorbit cu angajatorul sa-mi accepte demisia la zi,el a refuzat pe urma i-am spus ca nu mai vin 3 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o mare problema - neoperare in revisal gavrilescu gavrilescu Am lucrat la o firma 6 luni in luna Februarie in data de 27 mi am dat demisia de la firma respectiva!In data de 28 Februarie trebuia firma sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia robertus2 robertus2 Am fost dimineata la locul de munca si mi-am scris demisia, am vorbit cu sefa de raion a spus ca sa imi scriu demisia si sa o las pe birou, i-am spus ca numai ... (vezi toată discuția)