avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare CIM din oficiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare CIM din oficiu

Buna ziua.
Am urmatoarea situatie: o persoana fizica a incercat sa se inregistreze ca somer neindemnizat pentru a putea fi incadrata apoi intr-un SRL-D. Cu stupoare a aflat ca are doua CIM active din 2010 si 2012. A cautat firmele si apar pe net ca radiate. Nu mai are datele de contact iar punctele de lucru fizice nu mai exista.
Ce e de facut? Cum pot fi incetate cele doua contracte?
Cel mai recent răspuns: Mirela Savulescu , utilizator 14:14, 17 Aprilie 2018
Acele contract nu mai pot fi incetate , decat printr-o actiune in instanta.

Insa in REVISAL , nu va mai avea cine sa opereze atat timp cat angajatorii s-au radiat de la ONRC.
Multumesc.
Banuiam eu ca trebuie actionat in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - firma radiata din oficiu, am o situatie incurcata : intrepr individuala radiata din oficiu ... TinaDumitru TinaDumitru Am o situatie incurcata : Intrepr Individuala radiata din oficiu in martie 2019 (anuntat titularul doar printr-o adresa ca s-a radiat pt ca avea prea multe ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat - pana cand ? stolo2000 stolo2000 In 2088 in urma unui inventar am constatat un minus in gestiune f. mare. Le-am suspendat gestionarilor contractele de munca si i-am actionat in penal Instanta ... (vezi toată discuția)
Urgent! greseala incetare suspendare cim si incetare cim in timpul concediului de crestere a copilului AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna seara, Sotia este in CCC pana pe data de 02 noembrie 2015 (2 ani exact de la data nasterii copilului). Firma este in proces de faliment. De la 1 ian ... (vezi toată discuția)