avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Responsabil protectia datelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Responsabil protectia datelor

Buna ziua !
Cate persoane am intrebat au inteles ca toate soc care au angajati, trebuie sa aiba un asemenea responsabil ... desi eu nu am inteles asa ...
Care este parerea dvs ?
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 15:13, 18 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc f mult ! Ma bucur ca in sfarsit gasesc o parere similara cu a mea ! Incepusem sa ma indoiesc eu de mine .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa nu mai efectuez co? iepurache2004 iepurache2004 buna ziua sunt un client fidel al acestiui forum ,nu am fost dezamagit niciodata de aceea va multumesc pentru atentie si promptitudine. Deci intrebarea ... (vezi toată discuția)
Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca dupa plata credit akeem akeem Buna ziua, Am platit creditul luat prin Prima Casa in apr 2016. Am obtinut cu greu returul de la Fondul de garantare (aproape un an) - ba s-au pierdut actele ... (vezi toată discuția)