avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament

Buna seara.
Dorsc sa cumpar un apartament si as dori sa stiu daca poate fi atacat contractul. S-a facut contract de vanzare cumparare acum 15 ani , iar conditiile au fost a se achita lunar suma de 50 de euro, sa se ingrijeasca de batrana pana la deces si sa contribuie la inmormantar. Persoana a decedat de curand, iar apartamentul detinut de persoana care s-a ingrijit de batrana s-a scos la vanzare. Poate fi atacat acest contract de mostenitori - o sora a decedatei ce ar 2 copii? Sunt probleme in cumpararea lui?
Multumesc.
Trebuie verificat contractul de vanzare cumparare al autorilor , inscrierile din cartea funciara , daca s-a achitat integral pretul, daca s-au radiat din cartea funciara sarcinile . Mergeti cu o copie a contractului de vanzare cumparare la un cabinet de avocat pentru o consultatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara t0much t0much Am castigat procesul in vederea unui apartament de pe urma defunctei mame prin hotarare judecatoreasca irevocabila in care specifica sa platesc surori mele o ... (vezi toată discuția)
Uzufruct nerespectat... ce se poate face puiutza puiutza Buna ziua! Un batran a cedat casa si pamantul lui unuia dintre copii. Pamantul cu vanzare-cumparare si casa cu uzufruct. Lucrurile stau in felul urmator: 1. ... (vezi toată discuția)
Mama la azil - sora mea doreste partaj gugutza gugutza Buna ziua ! Cine ma poate ajuta, oare ? In anul 1991 am cumparat apartamentul pe care îl ocupam împreuna cu mama mea din 1978. L-am achitat in totalitate, ... (vezi toată discuția)