avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane

Lucrez intr-o institutie publica, fuctionar public - referent la compartimentul resurse umane. In organigrama la acest compartiment sunt cuprinse 3 posturi de consilier juridic si un post de referent cu studii medii pe care lucrez eu. Calculul salariilor si viramentele pentru salarii sunt cuprinse in ROF la compartimentul financiar condabil. Directorul executiv a emis o Dispozitie prin care imi schimba fisa postului in care pe langa atributiile de la resurse umane imi pune noi atributii de la compartimentul financiar contabil, adica calculul salariilor si viramentelor cu salariile. Cum pot refuza Dispozitia ?
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 20:46, 27 Octombrie 2009
Rugam respectati regulamentul forumului,nu postati mesje identice de mai multe ori.
haideti sa discutam un pic. de ce doriti s-o refuzati- sa plecam de la aceasta idee, ma gandesc ca desi este ceva mai mult de munca poate e in beneficiul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane Isac_90 Isac_90 Lucrez intr-o institutie publica, fuctionar public - referent la compartimentul resurse umane. In organigrama la acest compartiment sunt cuprinse 3 posturi de ... (vezi toată discuția)
Salarizare si resurse umane in acelasi timp la bugetari adrian_st adrian_st Buna ziua! Am urmatoarea speta. In urma cu ceva ani, in baza unui concurs, am fost incadrat la o INSTITUTIE BUGETARA, ca economist salarizare, in principal, ... (vezi toată discuția)
Promovari primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, Lucrez in cadrul unei primarii comunale, am actualmente dispozitie si pentru resurse umane, respectiv urmarirea promovarii functionarilor din ... (vezi toată discuția)