avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... rezultate analize
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

rezultate analize

Buna ziua,
Un angajat a venit la serviciu sub influenta bauturilor alcoolice( mirosea puternic a alcool) a refuzat alcooltestul, a agresat verbal alti angajati, chiar si cu amenintari, comportament violent, a venit politia si l-a internat la psihiatrie. Cum pot , ca angajator, sa intru in posesia rezultatelor analizelor biologice pentru a sti alcoolemia si cum pot sa-i cer reevaluare medicala periodica, fiind institutie bugetara?
Cel mai recent răspuns: lucdum , utilizator 08:41, 19 Aprilie 2018
Nu cred ca veti obtine asa ceva .... insa puteti solicita Politiei sa va comunice care a fost rezultatul la etilotest.
Pentru reevaluare/ examinare medicala periodica stabiliti un program impreuna cu medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale. Motivul este internarea la psihiatrie si dosarul medical al salariatului aflat la medicul specialist de medicina muncii trebuie completat cu mentiuni din fisa medicala cu care iese din spitalul de psihiatrie.
Pentru comportament violent si prezentarea la serviciu in stare de ebrietate ii puteti aplica ROI ai institutiei punandu-l in discutia comisiei de disciplina.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)
Consumul de bauturi alcoolice in timpul progr. ContSters147006 ContSters147006 Avem un salariat problema (suntem o institutie bugetara) in repetate rinduri a fost gasit sub influenta bauturilor alcoolice si a fost sanctionat ( ... (vezi toată discuția)
alcooltest NarcisaDaiana NarcisaDaiana Daca am fost testat cu aparatul firmei Petrofac,nu trebuia sa ma duca la recoltare de probe biologice?? (vezi toată discuția)