avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inchidere credit ptr neplata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inchidere credit ptr neplata

Buna ziua!Am fost anuntata telefonic,printr-un mesaj ,ca mi s-a inchis creditul ptr neplata.Sunt somata sa platesc toata valoarea urgent.Am un credit pana in 2020,si am ramas in urma cu platile.Daca merg la banca(Unicredit)pot face un act aditional de reesalonare plati,fara sa ajung pe mana executorului?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2018
Emilia-Monica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilia-Monica , utilizator 11:54, 18 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu ContSters141876 ContSters141876 Buna ziua, am si eu mai multe probleme de lamurit vis-a-vis de un dosar de executare silita. Am un credit de nevoi personale negirat si negarantat luat in ... (vezi toată discuția)
Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita - imposibilitate plata credit bancar SpeedOfSound SpeedOfSound Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema. In urma cu 5 luni am intrat in imposibilitate de plata a creditului de nevoi personale contractat la ... (vezi toată discuția)