părinții mei au constituit o casa in perioada 1981 - 1989 pe terenul tatalui in care se mai afla si o casa părinților tatălui meu. În 1991 decedeaza tata meu. atunci bunicii mei din partea tatălui au vrut casa !. mama a actionat in instanta dreptu pentru casa. IN TIMPUL PROCESULUI BUNICII AU FACUT ACT DE VANZARE LA NOTAR CELORLALTE DOUĂ FIICE ALE LUI. IN 1992 LA NOTAR. in 1993 se termina procesul si prin hotărâre judecătorească casa ramane mamei in cota egala cu mine. in 2015 decedeaza bunicul dupa care in 2017 decedeaza bunica . astazi a venit una din matusile mele sa inregistreze actul de moștenire la primaria din comuna. unde figura un titlu de proprietate pe numele bunicului din 1994. VĂ ÎNTREB DACĂ ESTE VALABIL ACTUL LOR DE MOSTENIRE DIN 1992 . SI DACA EU POT SĂ-MI REVENDIC PARTEA TATALUI MEU DECEDAT la monumentul decesului tatalui meu eram minor. nu mai am alti frati sau surori. mulțumesc anticipat.
Litigiu succesiune
IPR
Buna ziua,
Ma numesc Cristian si am nevoie de cateva sfaturi legat de o succesiune si ligitul familial care a rezultat din acesta.
Mai intai vreau sa ... (vezi toată discuția)