avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debit fals
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debit fals

Buna ziua! As dori sa arat cateva aspecte legate de un debit catre asociatie aferent perioadei februarie 2007 - august 2009. In anul 2012 asociatia introduce o cerere avand ca obiect pretentii asupra debitului sus mentionat, iar mai apoi datorita acestui fapt, debitul a fost mentinut pe listele de plata ale anului respectiv, Asociatia a depus la oficiul de cadastru aceste liste si inregistrand o ipoteca legala, Actiunea in instanta introdusa de asociatie a fost suspendata deoarece intre timp mama a decedat iar la repunerea pe rol a fost solutionat ca perimat solutie definitiva care a fost pronuntata la 30.06.2015. Eu, in calitate de mostenitor, am introdus o cerere in constaterea prescriptiei, Asociatia nu s-a prezentat la primul termen si nici intampinare nu a depus (oare de ce?) ,iar instanta a dispus o verificare la o.c.p.i. pentru a clarifica daca este vorba de alt debit mai nou sau tot cel din perioada 2007-2009, Va multumesc anticipat pentu orice sugestie sau sfat!
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 09:16, 19 Aprilie 2018
faciti restanta zero si sunt convins ca problema se va rezolva !
Buna idmineata,ma scuzati dar nu am inteles va rog sa-mi detaliati putin aceasta procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune petre_marian petre_marian Buna seara.Am o nelamurire a unei situati in legatura cu asociatia de proprietari si anume.La data de 10-10-2012 asociatia inscrie un privilegiu imobiliar ... (vezi toată discuția)
Ipoteca legala petre_marian petre_marian Buna ziua. As dorii sa clarific unele aspecte legate de inscrierea unei ipoteci din partea asociatiei de proprietari.In anul 2012 luna octombrie ziua 10 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri juridice petre_marian petre_marian Buna ziua.As dori sa lamuresc o situatie juridica in legatura cu un process pe rol in care cauza eu am solicitat prescrierea unei sume de bani si capatul doi ... (vezi toată discuția)