Buna ziua! As dori sa arat cateva aspecte legate de un debit catre asociatie aferent perioadei februarie 2007 - august 2009. In anul 2012 asociatia introduce o cerere avand ca obiect pretentii asupra debitului sus mentionat, iar mai apoi datorita acestui fapt, debitul a fost mentinut pe listele de plata ale anului respectiv, Asociatia a depus la oficiul de cadastru aceste liste si inregistrand o ipoteca legala, Actiunea in instanta introdusa de asociatie a fost suspendata deoarece intre timp mama a decedat iar la repunerea pe rol a fost solutionat ca perimat solutie definitiva care a fost pronuntata la 30.06.2015. Eu, in calitate de mostenitor, am introdus o cerere in constaterea prescriptiei, Asociatia nu s-a prezentat la primul termen si nici intampinare nu a depus (oare de ce?) ,iar instanta a dispus o verificare la o.c.p.i. pentru a clarifica daca este vorba de alt debit mai nou sau tot cel din perioada 2007-2009, Va multumesc anticipat pentu orice sugestie sau sfat!
Infractiune
petre_marian
Buna seara.Am o nelamurire a unei situati in legatura cu asociatia de proprietari si anume.La data de 10-10-2012 asociatia inscrie un privilegiu imobiliar ... (vezi toată discuția)
Ipoteca legala
petre_marian
Buna ziua. As dorii sa clarific unele aspecte legate de inscrierea unei ipoteci din partea asociatiei de proprietari.In anul 2012 luna octombrie ziua 10 ... (vezi toată discuția)