avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte funciara vs evidenta primariei.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte funciara vs evidenta primariei.

Buna Seara!

Am cumparat in anul 2007 un teren prin hotarare judecatoreasca,
In Cartea Funciara /act ce a stat la baza hotararii judecatoresti figura ca teren intravilan.Si mai tarziu 2011 -2012 tot teren intravilan figura.
Am platit impozitul mereu pe teren intravilan.
Cei de la primarie imi zic acum in 2018 ca terenul nu era in intravilan la data la care l-am cumparat.
Ce as vrea sa stiu..
Este pe undeva vreun viciu de procedura?Se poate face cineva vinovat de situatia creata?Nu era obligatia primariei sa se sincronizeze cu informatiile din Cartea funciara?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kpaul , utilizator 20:53, 18 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan devenit extravilan Anniko Anniko Am cumpărat un teren intravilan in anii 90, iar în 1999 am trecut pe numele nostru prin sentinţă civilă. În toate acte oficiale legale emise de ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu act vanzare-cumparare sub semnatura privata. pge pge Va rog sa-mi dati un sfat Am cumparat o suprafata mica de treren (70mp invecinata cu un teren pe care il detin in intravilan la Valenii de Munte). Am ... (vezi toată discuția)
Impozit inscriere privilegiu laura4u78 laura4u78 In urma unei HJ definitive s-a inscris in cartea funciara a unui teren pe care il detin un privilegiu imobiliar in valoare de 3.000 ron in favoarea fostului ... (vezi toată discuția)