Pot fi convocat la comisia de disciplina fara sa mi se puna la dispozitie reclamatia ca sa o pot citi? Care sunt pasii de urmat? Ce acte trebuie sa mi se imnaneze?
In vederea desfasurarii cercetarii disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat in scris de persoana/comisia imputernicita de catre angajator sa realizeze cercetarea, precizandu-se obiectul, data, ora si locul intrevederii.
De asemenea,reguli referitoare la procedura disciplinara - citare, administrare de probe, comunicare acte etc. - ar trebui sa fie reglementate in Reg.Intern.
Obiectul scrisorii de convocare îl constituie aducerea la cunoştinţa a salariatului a faptei care i se impută şi care face obiectul cercetării prealabile disciplinare.
Buna ziua. Nu, nu exista nimic din toate acestea.; motivul real este acela ca am "deranjat"
Exista un pretext, un subaltern dornic sa se faca util sefilor si posibile " probe" sonore sau video,poate"aranjate"
Convocare disciplinara
MNV90
Buna ziua,
Va rog foarte mult sa ma ajutati cu urmatoarea situatie:
Lucrez la o firma ce are punctul de lucru la Constanta, sediul social la Bucuresti si ... (vezi toată discuția)