avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocAt
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocAt

Buna ziua,am avut un accident de masina acum cateva luni.Ea a dat peste mine pe trecerea de pietoni iar cazul nu s a clasat ca fiind penal.As dori sa stiu cat costa un avocat pentru a merge in instanta pentru un proces civil,si daca se merita.multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:56, 22 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pot solicita despagubiri materiale si morale rezultate din accidentul auto ce a constituit obiectul cauzei penale, insa sesizarea instantei civile este o optiune strict personala.
În funcție de gravitate se acordă si despăgubirile.
Probabil ca nu se va depăși 5000 euro dar este destul de relativă situatia...

Referitor la cat va costa avocatul doar cel angajat va poate spune deoarece diferențele pot fi destul de mari în funcție de mai multe criterii.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton gabriel_gavrila gabriel_gavrila Despagubiri materiale si morale accident rutier pieton buna ziua! in urma cu cateva zile am accidentat pe trecerea de pietoni, o persoana care era ... (vezi toată discuția)
Fetita de 4 ani impreuna cu mama ei grav accidentate pe trecere de pietoni tataranadrian tataranadrian buna ziua,a-si dori un raspuns la intrebarea mea daca se poate.sunt tatal unei fetite de 4 ani care impreuna cu mama ei(sotia mea),in data de 04.07.2013 au ... (vezi toată discuția)
Concluzii expertiza flavianda flavianda Sunt nedumerit cu privire la expertiza unui accident soldat cu decesul pietonului ce traversa regulamentar pe zebra. In cuprinsul expertizei se spune ca ... (vezi toată discuția)