Situându-mâ undeva între paganismul cartezian si confucianism (dpvd spiritual am avut privilegiul de a trece prin mai multe experiente) pot sâ vâ confirm câ istoria lui Lazâr si a lui Iisus se repetâ cam de 3500 de ori pe an la nivel planeta Terra, mai ales decând populatia mondialâ a depâsit 6 milliarde de suflete.
Zilnic, persoane declarate moarte de câtre familie, medici, popi, mufti, etc.., se trezesc din morti.
Din pâcate, pt ei, nu au dreptul la o mediatizare mondialâ timp de milenii!
Singura diferentâ vine din faptul câ medicina încearcâ sâ gaseascâ explicatia Învierii/revenirii dintre morti, acolo unde religia se multumeste cu litera evangheliei.
Cred câ dvs faceti o confuzie regretabilâ între credintâ si religie!
Vâ rog respectos sâ nu interpretati aceastâ ultimâ remarcâ ca fiind o judecatâ de valoare!
CrisB
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Totusi si necredinta in religie este tot un crez. De ce un crez ar fi prioritar fata de altul? Daca se propovaduieste acceptarea diversitatii de ce atata agresivitate fata de cei care au crezul ortodox in special, dupa cum vad. Nu prea am vazut atata agresivitate in spatiul public fata de catolici sau musulmani( ca exemplu cele mai cunoscute si raspindite) . Agresivitatea cu care este promovata diversitatea chiar si in spatiul public si media nu deranjeaza atat cat deranjeaza un afis intrun cabinet medical ... Asta este parerea mea.
Eu cred ca va aflati intr-o confuzie.
Isus a fost înțepat în ficat cu suliță.
Medical exista o mare distincție...
Poate ca DUMNEZEU ă vrut să fie împuns cu suliță...ca sa se dovedească...fara tăgadă...
Probabil ca se știa că vor apărea oameni care sa sustina ca dvs...
Quartila
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Până la urmă ați luat-o mult pe langa subiect.
Nu interzice nici o normă juridică afișarea de citate și icoane într-un spațiu economic privat.
Nu contează ce servicii se prestează acolo. Putea fi cinematograf sau cafe- bar, atata timp cat ai libertatea de a alege unde sa mergi .
Pentru că așa, te poți simți ofensat de un film cu scene erotice ce rulează la Pro Tv.
Încâ o datâ vâ lâsati antrenat de câtre credinta dvs personala, credintâ pe care, în calitate de persoanâ civilizatâ, eu o respect ca fiind dreptul dvs la convingeri personale.
Dar, asta nu înseamnâ câ aveti dreptul de exersare a prozelitismului în spatiul public, chestie de civilizatie!