avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... E legală afișarea simbolurilor religioase în ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

E legală afișarea simbolurilor religioase în cabinetele medicale?

Sunt legale simbolurile religioase(carti, reviste, icoane pe pereti si citate din biblie inramate extrem de vizibile) in cabinetele medicale?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:42, 6 Mai 2018
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util

Demos a scris:

În ceea ce priveste normele juridice Ro, cele actuale sunt copiate si prost copiate dupâ coduri care au evoluat timp de secole în târile civilizate, de unde si proasta digestie intelectualâ.

Mă faceți să râd. :))
Se vede că vorbiți după ureche, și nu știți absolut nimic despre istoria și evoluția codurile românești .
Până una-alta, dvs vorbiți doar că să spuneți ceva. Nimic la subiect.

Iar comparatiile cu alte sisteme de drept și societăți sunt inutile.

Este ca și cum noi am vorbi de chirie și dvs de intretinere.

Acum, zambesc! ;)
Buna ziua.
Referitor la postarile efectuate pentru aceasta speta:
1. Inteleg si accept orice comentariu (din considerente democratice), referitor la tema lansata de catre autorul interventiei (respectiv, "Sunt legale simbolurile religioase(carti, reviste, icoane pe pereti si citate din biblie inramate extrem de vizibile) in cabinetele medicale?).
Sa incercam sa ne referim, strict, la aspectul juridic al spetei.
2. Comentariile ce privesc pareri si crezuri personale nu-si au rostul si locul pe aceasta platforma, deosebit de fructoasa si profesionista (pentru cei ce au cu adevarat nevoie de o indrumare pertinenta).
De regula si din respect pentru platforma avocatnet.ro, acestea se desfasoara, de preferinta, doar in spatiul privat.
3. Pentru speta data in enunt si discutata in circa 12 pagini, este foarte simplu.
Tot ceea ce legea in vigoare nu interzice, este permis (exprimare in limba romana "pe intelesul tuturor").
4. Avand speranta ca aceasta postare va fi acceptata, pentru aceasta speta nu voi mai interveni.
S-a scris foarte mult "pe langa" aceasta tema.
Cu stima.
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icoanele in scoala ioanna8634 ioanna8634 imi cer scuze ca nu am ales categoria potrivita..nu am gasit ceva legat de culte. as dori sa stiu daca in momentul actual icoanele sunt interzise in ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi... stat laic Vlad-Fr Vlad-Fr Sunt foarte curios sa vad opiniile romanilor despre acest subiect. Astazi, statul Roman si Biserica nu sunt separate, sau nu destul. A fi stat laic nu inseamna ... (vezi toată discuția)
Juramantul profesional!!!! star_chaser star_chaser Matei 5, 33-37: 33. Ati auzit ce s-a zis celor de demult: "Sa nu juri stramb, ci sa tii inaintea Domnului juramintele tale". 34. Eu însa va spun voua: Sa ... (vezi toată discuția)