avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... E legală afișarea simbolurilor religioase în ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

E legală afișarea simbolurilor religioase în cabinetele medicale?

Sunt legale simbolurile religioase(carti, reviste, icoane pe pereti si citate din biblie inramate extrem de vizibile) in cabinetele medicale?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:42, 6 Mai 2018
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mi se par ridicole raspunsurile.
'Cum ei nu sunt dumnezei si stiu bine ca in unele cazuri doar prin minune scăpa unii oameni au dreptul de a face ceea ce le dictează conștiința'

De unde stiti ce stiu ei bine? Si de unde stiti ca ceea ce stiu ei bine e adevarat? Ce legatura are homeopatia cu medicina alopata? Ma deranjeaza gandirea ingusta si promisiunile nefondate, lipsa de profesionalism si etalarea credintelor personale intr-un mediu in care nu isi au locul. Din pacate vad ca e aceeasi situatie cu cei care fac legile, asa ca nu o sa mai imi pierd timpul intre asemenea persoane, nu stiu de ce am crezut ca avocatii sunt lipsiti de bias.
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Medicul (si oricine altcineva) are dreptul sa isi decoreze cum doreste spatiul sau, nu exista norme privind ceea ce se poate / nu se poate expune (cu conditia sa nu fie cumva ilegal sau imoral, dar nu e cazul);
V-am intrebat in ce mod/calitate va deranjeaza ca sa putem intelege daca aveti vreun interes lezat actionabil. Interese doar din acelea protejate de lege aici.
Argumente in favoarea medicului ar fi:
(1) Statistic in Romania doar 2% din populatie se declara fara credinta in dumnezeire, exista presupunerea normala ca pe ceilalti 98% credinta lor ii ajuta cumva atunci cand au probleme.
(2) Religiozitatea este de fapt folosita in medicina, in psihologie si psihiatrie cel putin. Intrebati pe cineva specializat in aceaste discipline
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa cum expuneți problema, doctorul ar vrea sa rămână fără pacienți. :))) Cam asta este concluzia dvs
Eu, de exemplu, înțeleg că doctorul imi sugerează sa nu am pretenții absolute la el, întrucât el "nu poate vindeca toate bolile" . Doar Dumnezeu poate face asta. Iar el nu este Dumnezeu.
Spun asta pentru că am ferma convingere că sunt și pacienți ce se declară nemulțumiți, doctorul neputând să vindece orice boala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Quartila, utilizator
3 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca v-a deranjat mergeti la alt doctor sau plecati in Iran.Acolo pentru asemenea "neplaceri" sunteti omorat cu pietre.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
[ link extern ] /

Statistici europene. Nu mai reusesc sa gasesc versiunea pe care o citisem, publicata parca de directoratul general al Parlamentului European, aceasta este un pic mai recenta, pare ca facem progrese, 4% necredinciosi

LaszloT a scris:

Rusen urca-te in masina timpului, intre timp au trecut 2 secole. Biserica din Bucuresti se construieste din cauza idiotilor ca tine, care prefera zilele rosii din calendar in loc sa lucreze. Da la un medic te astepti sa fi tratat de catre un om de stiinta, iar statisticele triste ale Corneliei Dayes cred ca au fost realizate pe esantioane strict moldovenesti.

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
CaraD, utilizator

Alte discuții în legătură

Icoanele in scoala ioanna8634 ioanna8634 imi cer scuze ca nu am ales categoria potrivita..nu am gasit ceva legat de culte. as dori sa stiu daca in momentul actual icoanele sunt interzise in ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi... stat laic Vlad-Fr Vlad-Fr Sunt foarte curios sa vad opiniile romanilor despre acest subiect. Astazi, statul Roman si Biserica nu sunt separate, sau nu destul. A fi stat laic nu inseamna ... (vezi toată discuția)
Juramantul profesional!!!! star_chaser star_chaser Matei 5, 33-37: 33. Ati auzit ce s-a zis celor de demult: "Sa nu juri stramb, ci sa tii inaintea Domnului juramintele tale". 34. Eu însa va spun voua: Sa ... (vezi toată discuția)