avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... E legală afișarea simbolurilor religioase în ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

E legală afișarea simbolurilor religioase în cabinetele medicale?

Sunt legale simbolurile religioase(carti, reviste, icoane pe pereti si citate din biblie inramate extrem de vizibile) in cabinetele medicale?
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:42, 6 Mai 2018
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
CrisB, o sa te rog sa faci un test: atunci cand esti bolnav, mai ales de ceva ce necestia ingrijiri medicale, nu te duce la doctor ci roaga-te. Atat.
Deci, pt dvs, o persoanâ bolnavâ, deci în stare de fragilitate fizicâ si/sau psihicâ, nu este în pericol în mâinile medicilor sarlatani?
Documentati-vâ un pic, existâ un numâr inimaginabil de mare medici incompetenti si de medici venali în Ro.
Nimic mai simplu decât sâ dai vina pe "Dzeu nu i-a dat zile" sau Insh'Allah, sau cum vreti.
Ca sâ nu mai vorbim de medicii-guru creatori de secte!
Ati stabilit dvs., pe baza "competentelor" dvs. evidente, ca orice medic care are un simbol religios in cabinet e un "sarlatan" si un incompetent? Exista multi medici de renume mondial care sunt crestini. Mai documentati-va. Desi cu habotnicia si cu carentele astea de logica elementara nu prea va foloseste la nimic documentarea.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
George_I, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
savysb "CrisB, o sa te rog sa faci un test: atunci cand esti bolnav, mai ales de ceva ce necestia ingrijiri medicale, nu te duce la doctor ci roaga-te. Atat. "

Nu stiu de ce iti imaginezi ca cele doua se exclud (credinta in Dumnezeu si medicina).
Nu inteleg nici ce-ti pasa tie daca cineva se roaga cuiva sau nu.
Cainele moare de drum lung... iar ateul de grija celor care refuza sa creada ca au aparut in urma unui accident si ca viata nu are nici un sens sau insemnatate. E ridicol.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu 'unii', ci avocati care ar trebui sa fie obiectivi si impartiali.

Alte discuții în legătură

Icoanele in scoala ioanna8634 ioanna8634 imi cer scuze ca nu am ales categoria potrivita..nu am gasit ceva legat de culte. as dori sa stiu daca in momentul actual icoanele sunt interzise in ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi... stat laic Vlad-Fr Vlad-Fr Sunt foarte curios sa vad opiniile romanilor despre acest subiect. Astazi, statul Roman si Biserica nu sunt separate, sau nu destul. A fi stat laic nu inseamna ... (vezi toată discuția)
Juramantul profesional!!!! star_chaser star_chaser Matei 5, 33-37: 33. Ati auzit ce s-a zis celor de demult: "Sa nu juri stramb, ci sa tii inaintea Domnului juramintele tale". 34. Eu însa va spun voua: Sa ... (vezi toată discuția)