avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete de vacanta 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete de vacanta 2018

Am dreptul la tichete de vacanta, daca am revenit in urma cu 3 luni din Concediu ingrijire copil cu handicap pana la 7 ani ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 21 Aprilie 2018
Aveti dreptul, numai potrivit prevederilor de acordare existente la nivel de angajator.
Adica Ministerul Educatiei care este angajatorul in acest caz, poate refuza acordarea de tichete de vacanta? Pe ce motiv? Concediul de crestere copil cu handicap este un motiv pentru a nu beneficia de tichete de vacanta?!
Ati vazut ce scrie in prevederile de acordare a acestor tichete ?

Pe durata CCC ,c.i.m. este suspendat ... numai in situatia in care prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne exista prevazuta o prevedere privind acordarea altor drepturi, consider ca puteti beneficia de aceste tichete.

Verificati ,mai intai, daca la nivel de angajator vi se acorda sau nu si reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca si regulament intern DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea situatie: la intoarcerea din CCC, am convenit cu societatea la care lucrez sa ma angajez la o alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca (part-time) ... Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua! Trebuie sa ma intorc la vechiul loc de munca (part-time) dupa concediul de crestere a copilului. Deoarece contul pe care lucram s-a desfiintat, ... (vezi toată discuția)
Intrebare vbc vbc Am dreptul la majorarile salariale ce au survenit in perioada in care eu am fost in concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)