avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare executare silita

Buna ziua. Am primit o instintare privind proprirea pe salariu pentru un credit contractat in noiembrie 2013.
Ultima rata platita a fost in martie 2014 dupa care am plecat in italia. M.am angajat in tara anul acesta in ianuarie.
As vrea sa stiu daca as putea sa depun contestatie la executare
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:36, 20 Aprilie 2018
Accesul la justiție îl aveți garantat prin Constituție. Problema este, ce anume vreți să contestați`!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar in executare silita smihaelasimona smihaelasimona Buna ziua, In urma cu 11 ani am facut un credit cu buletinul ,la care ma achitat rate cativa ani,dar din nefericire suma restanta crestea nu scadea.La un ... (vezi toată discuția)
Proprire conturi persoana fizica, executare silita de catre banca dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, cum ar trebui sa procedez. Din motive salariale, ca sa zic asa, am ramas in urma cu rata la unul din creditele ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)