avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despre intoarcerea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Despre intoarcerea executarii silite

Buna ziua!Daca am castigat procesul in cazul unei intoarceri de executare silita, exista un termen anumit in care sa cer suma care este de recuperat?Intreb asta deoarece am castigat intoarcerea executarii in februarie iar raspunsul cu hotararea judecatoreasca l-am primit in martie(20.03,2018), astazi aflandu-ne in data de 20.04.2018?Cu multumiri anticipate!
Daca debitorul nu-si executa obligatia singur, aveti varianta unui executor judecatoresc.
Pana acum nu am fost contactata de nimeni.La un executor m-am gandit si eu, insa nu stiam daca exista sau nu un termen pentru asa ceva.
In cazul acesta nu mai pierdeti timpul si mergeti la executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un termen ? + unde se depune cererea ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog mult sa imi spuneti 1. - daca exista un termen in care trebuie sa se ceara intoarcerea unei executari silite ? 2. - actiunea de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca christiann christiann Buna ziua Am si eu o nelamurire?Am un proces de un an de zile pentru neplata salariala,,unde in mai sa dat sentinta cu hotarare executorie cu drept de apel ... (vezi toată discuția)
Pentru recuperare diferente salariale ? oanaportar oanaportar La data de 27.02.2013, Tribunalul a dat castig de cauza unui salariat care a facut Contestatie la Decizia de angajare in ce priveste stabilirea unui ... (vezi toată discuția)