avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

chemare in judecata

Buna seara,
Daca sunt chemat in instanta in calitate de reclamant la un proces (mostenesc o parte din apartamentul care faca obiectul procesului) si nu ma prezint trebuie sa trimit in scris motivul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:24, 20 Aprilie 2018
Buna seara
Dumneavoastra chemati in judecata in calitate de reclamant sau sunteti chemat in judecata in calitate de parat.
Daca sunteti reclamant si nu va prezentati in instanta e bine sa solicitati judecata in lipsa.
Daca sunteti parat atunci puteti sa nu va prezentati, prezenta paratului nu este obligatorie.
Angajati avocat si se prezintă acesta sa va reprezinte drepturile si interesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare sau...amanare ursu1 ursu1 ce se poate intampla daca nu ma prezint la procesul de incredintare minor la primul termen? cum as putea face sa nu ma prezint legal? multumesc (vezi toată discuția)
Se poate acorda divortul cand eu nu pot fi prezent la proces? tmihai2010 tmihai2010 eu nu sant in tara,ier sotia a intentat divort.avem 2 copii si drept sa va spun nu e un motiv anume ptr divort.nici nu prea sant de acord cu asta.fiecare avem ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces mostenire rcorinat rcorinat Buna ziua, Sunt citata ca parat intr-un proces in care ar tb sa benificiez de 3/8 dintr-un imobil (ca si copil). Am o declaratie de acceptare a mostenirii, ... (vezi toată discuția)