avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doresc sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doresc sa divortez

Avem un apartament luat de 3 ani prin prima casa pe 28 de ani nu avem copii. Ce trebuie sa fac și cum se împarte apartamentul el ne putând fi vândut decât după 5 ani
Unul din soti va prelua creditul si va achita in continuare ratele , totodata il va despagubi pe celalalt cu 1/2 din creditul achitat .
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare credit prima casa de catre unul din coplatitori paula_pescar paula_pescar Buna ziua, Am nevoie de ajutor cu privire la actul care trebuie facut pentru preluarea a 50% dintr-un credit Prima Casa luat acum 2 ani pentru reintregire. ... (vezi toată discuția)
Partaj in instanta credit ipotecar Koresan Koresan Cum se partajeaza in instanta, va rog urmatoarea situatie: Credit de nevoi personale, acum in sold de 40.ooo euro , pe inca 28 ani, garantat cu apartamentul ... (vezi toată discuția)
Partaj între soți, după divorț. cum se rezolvă situația unui imobil luat printr-un credit în derulare? Moja Marina Moja Marina Bună ziua! Am și eu o nelămurire, am divorțat de curând (de pe 16 ianuarie), vreau sa fac partajul cu soțul, (nu prea ne înțelegem amiabil) si vreau ... (vezi toată discuția)