avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dreptul de folosinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dreptul de folosinta

Sunt proprietarul unei garsoniere intr-un bloc central. Doresc sa o folosesc in regim hotelier. Comitetul de bloc se opune. Are acest drept, atata timp cat platesc impozitul pt venituri din cedarea unor bunuri si intretinerea pt doua persoane (mai multe nu incap)? Conform carei legi sau HG?
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 10:00, 22 Aprilie 2018
Daca aveti toate actel;e in regula de la registrul comertului, nu audreptulsa se opuna si nu pot face nimic in acest sens.
Doar daca in acel spatiu isi va desfasura activitatea o firma, aveti nevoie de acordul asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)
Cum se încadrează un apartament in regim hotelier la cheltuielile ... M_P M_P Cum se încadrează un apartament in regim hotelier la cheltuielile generale ale blocului? Daca intr-o luna apartamentul e ocupat doar 5 zile sau pina in 15 ... (vezi toată discuția)
Pentru un birou (agentie de turism) asociatia de locatari vrea sa treaca 5 persoane la intretinere!!! ajutor! Aniram1985 Aniram1985 Am inchiriat o garsoniera la parterul unui bloc, pentru a desfasura activitate de birou specifica unei agentii de turism. In afara de licenta propriu-zisa, ... (vezi toată discuția)