avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare firma
Discuție deschisă în Executare silită

executare firma

De unde poate afla executorul despre unde are o firma conturile bancare , si ce bunuri are?
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 09:00, 28 Octombrie 2009
Trimite adrese de popriri la toate bancile din Romania ( de preferat este ca aceste adrese sa fie trimise centralelor acestor bancii) - pentru conturi.
Pentru bunuri - se adreseaza serviciului de taxe si impozite in raza caruia isi are sediul societatea respectiva, adresa prin care solicita a i se comunica lista bunurilor mobile si imobile ( terenuri, case, masini ) cu care apare luata in evidenta acea societate si pentru care plateste impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont......banca nu da nici un raspuns!!??!! i_u_l_i_a_n_a i_u_l_i_a_n_a in urma emiterii unuie cec fara acoperire de catre o societate in decembrie 2008, un executor judecatoresc trimite la toate bancile din oras poprire pe ... (vezi toată discuția)
Cum aflu ce bunuri detine o societate dacmoto dacmoto Buna seara, Cui sa ma adresez pentru a afla ce bunuri detine o societate debitoare(mobile si imobile). Dar conturile societatii? Si daca primesc raspuns la ... (vezi toată discuția)
De unde obține un executor judecătoresc informații despre angajatorul, veniturile și conturile debitorului? familistu familistu Buna seara. De unde obtine un executor judecatoresc informatii despre conturile bancare? dar despe angajator ? dar despre venituri. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)