avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie si indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie si indemnizatie

Am o nelamurire privind plata stimulentului de insertie, respectiv, as vrea sa stiu daca acesta se acorda concomitent cu indemnizatia pt al doilea copil. In prezent, primesc stimulent, primul copil implinind 3 ani in noiembrie. In august se va naste cel de-al doilea, pt care voi depune dosarul pt primirea indemnizatiei.
Cand va inceta plata stimulentului? Stiu ca statul nu acorda doua venituri concomitent, insa nu gasesc in legislatie acest aspect. Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Antonia17 , utilizator 07:23, 24 Aprilie 2018
Pentru cel de-al doilea copil intrati in concediu de maternitate - prenatal, postnatal -?
Sigur ca da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal alina102 alina102 buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil laura79 laura79 Buna seara! Ma numesc Laura si sunt o mamica in devenire. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva cum stau lucrurile cu concediul prenatal+lauzie si cel de ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului de crestere copil pentru tatal copilului bygserv bygserv Buna ziua. Vin in atentia dumneavoastra cu o problema putin mai aparte. Sotia mea trebuie sa nasca peste 2 luni dar nu lucreaza cu contract de munca, in ... (vezi toată discuția)