avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa obtin custodie deplină a copilului daca tatăl doreste sa imi dea acest acord.mentionez ca nu suntem căsătoriți dar copilul este recunoscut de tata pe certificatul de nastere.
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:52, 23 Aprilie 2018
Mergeți la avocat care va sesiza instanța si veti obtine hotărâre judecătorească.
Exista insa si instanțe care va pot respinge cererea daca nu este temeinic motivată si bazată pe un raționament convingător.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare copil ginutzajoco ginutzajoco buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt insarcinata dar nu sunt casatorita cu tatal copilului,si suntem despartiti, eu as dori ca acest copil sa fie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cetateniei romane a copilului cu mama cetatean roman Zawadi Zawadi Sunt cetatean roman care locuieste in Danemarca si care inca se afla in posesia unui buletin de identitate romanesc. Am un copil nascut in danemarca, al carui ... (vezi toată discuția)