avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bani!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bani!

Poți sa recuperezi o suma de bani împrumutată unei persoane? Fostul meu prieten a venit la mama mea acasă sa spună ca eu m-am împrumutat de la el , dar este exact invers ca eu i-am dat mai multe sume de bani pentru ca mi-a spus ca are diferite probleme! Credeți ca mama mea poate fi martora dacă fac recalmați?
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 17:45, 23 Aprilie 2018
Potrivit art. 315 C. pr. civ. rudele pana la gradul al treilea inclusiv nu pot fi martori, cu exceptia cazului in care partile convin, expres sau tacit, acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare bani! valentina s valentina s Poți sa recuperezi o suma de bani împrumutată unei persoane? Fostul meu prieten a venit la mama mea acasă sa spună ca eu m-am împrumutat de la el , ... (vezi toată discuția)
Copii pot fi martori intr-un proces de partaj ainotna ainotna Buna ziua , as vrea sa stiu daca pot cita copii ca martori in procesul de partaj ? (copii mei care au 25ani si respectiv 23 ani ) . Va multumesc. (vezi toată discuția)
Rudenie martori cerebel33 cerebel33 Buna ziua,as dori o lamurire in urmatoarea situatie: Conform dispoz. art. 315 NCPC: (1) Nu pot fi martori: 1. rudele si afinii pana la gradul al treilea ... (vezi toată discuția)