avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bani!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bani!

Poți sa recuperezi o suma de bani împrumutată unei persoane? Fostul meu prieten a venit la mama mea acasă sa spună ca eu m-am împrumutat de la el , dar este exact invers pentru ca eu i-am dat mai multe sume de bani pentru ca mi-a spus ca are diferite probleme! Credeți ca mama mea poate fi martora dacă fac recalmați?
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
valentina s, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:07, 23 Aprilie 2018
Din ce relatati este vorba mai mult de o inselaciune decat de un imprumut.Vb cu un av pt a lamuri situatia de fapt si pt a alege demersul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare bani! valentina s valentina s Poți sa recuperezi o suma de bani împrumutată unei persoane? Fostul meu prieten a venit la mama mea acasă sa spună ca eu m-am împrumutat de la el , ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani. valentina s valentina s Am dat o suma de bani prietenului meu mintindu-ma ca are probleme, Dupa ce am plecat din tara, a venit acasa la mama mea si i-a zis ca eu am sa ii dau niste ... (vezi toată discuția)
Recuperarea apartamentului luat de banca deliachiuzbaian deliachiuzbaian Am luat un credit pe care l-am impartit in 1/2 cu o prietena si pentru care a pus ipoteca apartamentul parintii acesteia. Eu si sotul suntem cei care am semnat ... (vezi toată discuția)