Va rog, sa-mi spuneti ce inseamna exact?
1 . Pot ataca decizia judecatorului de à nu accepta expertiza financier contabila a unei asoc.de prop. la judecatorie sau trebuie s-o Atac in Apel la Tribunal?
Daca este vorba de o expertiza contabila extrajudiciara (care nu a fost dispusa de instanta), de regula aceste expertize nu sunt avute in vedere de catre instantele de judecata.
Solicitati instantei sa dispuna efectuarea unei expertize contabile judiciare. Nu este obligatoriu ca judecatorul sa accepte daca documentele existente la dosarul cauzei ii sunt suficiente pentru a se putea pronunta.
Puteti ataca in apel hotararea instantei de fond daca vi s-a respins cererea de a se efectua o expertiza contabila judiciara.
Aveti cumva si exemple ca instanța de apel va accepta expertiza Jud.contabila a veniturilor si cheltuielilor asoc.de prop.?
Asoc.de prop.fata acordul meu ca prop.direct afectat a introdus un pilon pe acoperiș ( eu locuiesc la ultimul etaj) pentru susținerea bannerelor publicitate, pilon din cauza căruia am infiltratii de apa in apartament ,de pe acoperiș . Asoc.de prop.nu vrea nici sa repare , nici sa-mi spuna ce firma a montat bannerele publicitare .
Credeți ca instanța are sa accepte expertizarea venit.si cheltuielilor asoc.de prop.?
Am cerut Expertiza judiciar contabila cu 2 obiective:
1 expertul sa calculeze restantele mele in spiritul legii ( adica fara diferențe ( pierderi apa) la 0 persoane 0 consum apa , si
2 expertiza venit.si cheltuieli asoc.de prop. ( avind in vedere ca am infiltratii de apa in apartament de la pilonul introdus greșit in acoperiș , pilon care susține un banner publicitar.
Asoc.de prop.nu repara terasa si nici nu vrea sa nu mai lege cu cablu bannerul publicitar de pe acoperiș, ( Asoc.de prop nu a avut acordul meu in calitate de propietar direct afectat .)